Hallitus

Meihin saat yhteyden sähköpostitse spl.seinajoki@gmail.com.

Löydät meidät myös Facebookista, ryhmän nimi SPL – Seinäjoki https://www.facebook.com/groups/357440912500/

Pääliiton sivuille tästä www.spl.fi

HALLITUS

Puheenjohtaja:

Juha Latvala

Esittely tulossa.

Juha ja Vilho IPO-kokeessa 2018 peltoosuuden jälkeen.

Hallituksen jäsenet:

Taina Mansikkamäki (vara PJ)

Olen koiraharrastajana vielä aloittelija, ja nykyinen saksanpaimenkoirauros, Urho (synt.2013), on syynä harrastuksen aloittamiseen. Urho on kolmas koirani ja haasteellinen veijari, kaksi muuta ovat jo edesmenneitä ja ne olivat kotikoirina loistavia. Ensimmäinen sakemannini oli Wilma, pitkäkarvainen narttu, jonka kanssa kokeiltiin harrastaa agilityä. Työaikataulujen muuttumisen takia agility jäi. Urhon kanssa BH on suoritettu, ja ehkä jo ensi kesänä kokeilemme osallistua jälkikokeeseen. Tavoitteena on jonain päivänä saada jk1, ja sitten kuka tietää, kuinka pitkälle innostusta piisaa. 

Taina ja Urho kesäleirin tottis-koulutuksessa 2017.

Eija Perttula

Koirani, BH JK2 Give Me Ballantines alias Tuuli (s. 2012) on neljäs saksanpaimeneni. IPOa harrasteltiin mutta tulos on tehty jäljeltä.

Eija ja Tuuli JK-kokeessa nollakoirakkona 2017.

Taija Reinikka

Esittely tulossa.

Taija ja Ali BH-kokeessa 2017.

Teemu Korpela

Emberon’s Karoliina ”Karma” (synt 10/2017) on lapsuuteni unelman täyttymys. Karma löi kipinän harrastamiseen tämän rodun kanssa.  Karman kanssa meillä on tavoitteena vuodelle 2019 suorittaa BH-koe ja viedä tottisteluamme eteenpäin.

Teemu ja Karma treeneissä 2018.

Silja Tiihonen

Kotoa löytyy 3 karvaista kaveria; 2009 syntynyt spkn Unelma Linnan Gini, joka ensimmäisenä omana koirana antoi sysäyksen koiraharrastuksen pariin. Ginin kanssa on harrastettu agilityä ja vepeä. 

2014 syntynyt spkn BH Evergrey’s Vekseli eli Easy on minulle The Koira, jonka kanssa voi tehdä mitä vain, koska Easylle kaikki käy! Lajina Easyn kanssa meillä on IPO.Lauman viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä on Easyn 03/18 syntynyt tytär Evergrey’s Kiasma eli Karma, jonka kanssa tullaan myös harrastamaan aktiivisesti.

Silja ja Easy treeneissä 2016.

Pia Asell

Pienestä asti haaveillut omasta koirasta. Lapsuudessani oli pari koiraa, mutta vasta 2008 vuodesta eteenpäin elämääni liittyi isännän mukana ensimmäinen saksanpaimenkoira. Nykyinen saksanpaimenkoiramme on siis ensimmäinen harrastuskoirani. Rähinän kanssa tähdätään metsäjäljellä ensimmäiseen JK-koulutustunnukseen. Tokosta käyty jo tekemässä TK1 ja AVO2 sekä RallyTokosta RTK1.

BH TK1 RTK1 Demant’s Uber Cool

Pia ja Rähinä (9kk) treeneissä 2016.

Alaosaston pätevöity maalimies on Antti Myllyperkiö.