Treenikenttä

SEVONTIEN KENTTÄ ON JÄLLEEN KÄYTÖSSÄ! Loppuvuosi menee ilmaistreenaamisella. Ensi keväänä 2020 vallitsee normaalit kenttämaksut!

KENTÄN VUOKRAUS

Kentän voi varata yksityiskäyttöön.

Kentän vuokra 30e/ ilta 50e/ koko pvä 100e/kk vaki-ilta.

SEINÄJOEN KENTTÄ

-Ajo-ohje: Seinäjoelta päin tultaessa Hamarintietä (tie 19) Jalasjärvelle päin. Käänny oikealle Sevontie. Sevontielle käännyttäessä kyltti, jossa lukee ”Vaskiluodon Voima oy, Seinäjoen voimalaitos”. Aja suoraa noin 100 m kunnes vasemmalle kääntyy nimeämätön pikkutie jonka päässä SPL Seinäjoen kenttä.

-Kentällä PK A-este, säädettävä PK A-este, kiinteä sekä pressuinen PK hyppyeste sekä tokoeste treenaajien käytössä.

-Kenttä on jäsenten ja kenttämaksun maksaneiden vapaassa käytössä. Huomioithan, että koulutusten ja kokeiden aikana ei vapaata käyttöä. Koulutusten ja tapahtumien ajankohdat löydät täältä sivuilta sekä facebook ryhmästämme.

YLISTARON KENTTÄ

-Ajo-ohje: Seinäjoelta päin tultaessa aja Vaasantietä (tie 18) Vaasaan päin, aja noin 14 km ja käänny oikealle Varesvuontielle. Aja suoraan, kunnes tulee oikealle kaartava mutka (risteys) ja jatka vasemmalle Västiläntielle. Västiläntietä suoraa kunnes kenttä tulee vastaan vasemmalla puolella tai

Seinäjoelta päin tultaessa aja Vaasantietä (tie 18) Vaasaan päin. Käänny oikealle kun kyltissä lukee Ylistaro. Aja suoraan, liikenneympyrästä poistu ensimmäisestä oikealle. Aja suoraa kunnes oikealla puolella vanha pubi ja sen jälkeen kääntyy oikealle Västiläntie. Aja suoraan kunnes kenttä näkyy oikealla puolella.

-Kentällä PK A-este sekä PK hyppyeste sekä suojelupiiloja treenaajien käytössä.

-Ylistaron kentän kenttämaksut maksetaan kenttää hoitavalle Markku Nummelalle nummela.markku@luukku.com